C.V. De Soeplummele is sinds 1962 de Prinsenvereniging van de Heerlerbaan. Als Prinsenvereniging roepen wij sinds 1962 elk jaar een nieuwe prins uit. Ons ledental is nu flink groeiende en het de vereniging heeft op dit moment meer dan een voltallige raad van elf en een prinsengarde. Dit is natuurlijk goed nieuws maar we willen meer.....

 

We zijn op zoek naar mannen die de carnavalswereld willen verkennen en samen met ons, in een “zwart pak” en als lid van de raad van 11 de carnaval willen meemaken. Mocht je dit willen dan kun je bij ons een jaar op proef meedraaien. Als het jou en je eventuele partner bevalt, zit je bij ons in een leuke vereniging die garant staat voor plezier en het belangrijk vindt een stukje cultuur uit te dragen. We doen het tenslotte allemaal voor onze wijk de Heerlerbaan!

 

De Raad van 11 bestaat uiteraard uit mannen maar de vereniging uit mannen en vrouwen. Ook dat vinden wij belangrijk. Je eventuele partner kan gewoon lid worden van de vereniging. De contributie van de partners is tegen een gereduceerd tarief.  

 

Wat mag je dan van ons verwachten?

Een gezellige vereniging, die plezier en lol hoog in het vaandel heeft staan maar ook de protocollen in acht neemt als het er op aankomt. Verder mag je verwachten dat wij als C.V. De Soeplummele, de prins en eventuele partner, maar zeker ook onszelf, een leuk seizoen gaan bezorgen.

 

Wat kost het je?

De contributie bedraagt € 15,- per maand en voor de partner € 10,- per maand.  

 

Hoe dan?

Vul een kort formulier in (zie link) en wij zullen dan snel contact met u opnemen.

Op het formulier is ook genoeg ruimte om eventuele vragen te stellen.

Informasie uëver het lid were va
C.V. De Soeplummele