C.V. De Soeplummele is sinds 1962 de Prinsenvereniging van de Heerlerbaan. Als Prinsenvereniging roepen wij sinds 1962 elk jaar een nieuwe prins uit. Ons ledental is nu flink groeiende en het de vereniging heeft op dit moment meer dan een voltallige raad van elf en een prinsengarde. Dit is natuurlijk goed nieuws maar we willen meer.....

 

Hoe gaat dat dan als prins?

Er is geen vaste manier om te kunnen zeggen “het gaat zo”. Natuurlijk zijn er tradities en rituelen en protocollen en vooraf vaststaande zaken die bij een prinsenvereniging thuis horen. Maar waar het echt om gaat is dat het “Prins zijn” een beleving is. Een beleving waar je met volle teugen van moet genieten. Wij als vereniging bieden de mogelijkheden en onze diensten aan en bereiden de prins voor op hetgeen komen gaat.

De beleving van het prinsenschap hangt voor een belangrijk deel van je zelf af, de wijze waarop je de rol invult. Ze zeggen niet voor niets “eenmoal prins se zie”. Je moet het “gewoon” een keer zijn geweest. Vraag het anders maar eens een keer aan een van de “oad prinse” va de Heëlebaan!

 

Wat mag je dan van ons verwachten?

Een gezellige vereniging die als hoofddoel heeft elk jaar een nieuwe prins uit te roepen (jij dus!) en om samen met jou en je eventuele partner (en uiteraard wij zelf) een onvergetelijk jaar tegemoet te gaan. Je zit dan ook nog eens bij een leuke vereniging die garant staat voor plezier en veel lol met elkaar, die het belangrijk vindt om dit stukje cultuur uit te dragen. We doen dit uiteraard voor onze wijk de Heerlerbaan want ...........daar mag je als nieuwe prins een jaar lang als “hooglustigheid” de scepter over zwaaien!

 

Wat kost het je?

Ons doel is dat iedereen prins kan/mag worden en dat het dus betaalbaar moet zijn. In een persoonlijk gesprek zal dit punt nader worden toegelicht. Daar komen we wel uit!

 

Hoe dan?

Vul een kort formulier in (zie link) en wij zullen dan snel contact met u opnemen.

Op het formulier is ook genoeg ruimte om eventuele vragen te stellen.

 

Informasie uëver Prins were